Heerlijk: een heldere visie

In één dag ontwikkelen we een toekomstbestendige bedrijfsvisie.
Bel onsMaak een afspraak

Voor wie?

Heb je nog geen uitgeschreven visie of wil je nieuwe stappen gaan zetten met je bedrijf? Heerlijk: een heldere visie is bijzonder geschikt voor het mkb tot ca. 25 medewerkers die hun grens willen verleggen en dat graag grondig aanpakken. Voor grotere bedrijven hebben we een uitgebreidere variant, zodat we alle belanghebbenden erbij kunnen betrekken.

Visie zonder actie is dagdromen; actie zonder visie is een nachtmerrie.

Resultaat

Je kunt jarenlang filosoferen over je visie, maar die tijd heb je niet. Heerlijk: een heldere visie is speciaal ontwikkeld om in één dag een visie te formuleren. Dat is ontzettend snel, dus bereid je voor op een intensieve dag. Achteraf ben je moe, maar voldaan.

Het resultaat is een beknopt, maar krachtig stuk tekst dat je bedrijf en alle betrokkenen de komende jaren veel houvast geeft. Het beschrijft hoe jij de wereld om je heen ziet en wat de rol van jouw bedrijf daarin is. Als voorbeeld volgt hier onze eigen visie.

Voor het beste resultaat raden we je aan om een klein groepje mensen uit diverse posities in het bedrijf mee te nemen. Een klant of leverancier is ook meer dan welkom. We gaan naar een prikkelende locatie waar we ongestoord aan de slag kunnen en uitstekend worden verzorgd.

Onze visie

Deze eeuw kan de mens onsterfelijk worden. Of uitsterven. Het verschil maken we zelf. Mendeleo kiest voor vooruitgang en stort zich op grote uitdagingen. Niemand kan dat alleen en dus werken we samen. Met collega’s, leveranciers, klanten en zelfs concurrenten. Onze rol?

Mendeleo creëert winstgevende oplossingen. Die bestaan uit een aantrekkelijk product waar alle andere marketingaspecten perfect op zijn afgestemd. Onze partners zetten dat vervolgens in de markt en profiteren ervan.

Wij helpen goede bedrijven om het beste uit zichzelf te halen (marketing). En daarna de grens weer te verleggen (innovatie). Zo bouwen we uitblinkers: bedrijven die uitstekend presteren én bijdragen aan een mooie toekomst.

Voordelen

Bedrijven met een gedragen visie:
Wat is een visie en waarom is het zo belangrijk?

Prijs

Het is veel meer waard, maar we bieden de ontwikkeling van een visie aan voor €1.500 (excl. BTW).

Een visuele variant, die de communicatie van je visie nog makkelijker maakt, behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem contact op
Ot en Sien Westpoort

Andere producten

Laaghangend
fruit

Ontvang een duidelijk overzicht van verbetermogelijkheden in je marketingmix voor de korte termijn.

Eén dagdeel

€1.000 excl. BTW

Lees meer

Marketingplan
in een dag

Hierin zetten we de grote lijnen voor de komende drie jaar uit. We hebben ook een gedetailleerde variant van een week.

Eén dag/week

€1.500 excl. BTW
€5.000 excl. BTW

Lees meer

Een missie met betekenis

Onmisbaar voor iedereen die vooruit wil. En het geeft ontzettend veel motivatie aan je team.

Eén dag

€1.500 excl. BTW
mits er een heldere visie is.

Lees meer

Je merk in een notendop

Je merk is de identiteit van je bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de kern van je merk en werken dat grafisch en krachtig uit.

Vanaf twee dagen

va. €3.000 excl. BTW
incl. visie en missie.

Lees meer