Marketing & Innovatie

Marketing en innovatie
Marketing en innovatie wisselen elkaar continu af.

Onze marketing is erop gericht om het volledige potentieel van je bedrijf te benutten. Met innovatie verleggen we de grens. Door beide zaken afwisselend te herhalen blijf je continu vooruit gaan.

Marketing

We verwijderen knelpunten uit je marketingmix en verbeteren de onderlinge samenhang. Je onderneming zal op korte termijn beter presteren.

Innovatie

Met innovatie verleggen we de grens en betreed je nieuw terrein. We ontwikkelen aantrekkelijke producten en diensten (op basis van je merkidentiteit en strategie). Uiteindelijk vernieuw je jezelf en speel je tijdig op een veranderende wereld in.

Standaard aanbod

We hebben dit doorvertaald naar een aantal concrete producten. Over de jaren hebben we een academische aanpak steeds verder geconcentreerd. Alle poespas laten we achterwege, waardoor we in korte tijd tot een zeer nuttig resultaat komen. Erg intensief om te doen, maar het scheelt in de kosten.

Online marketing

We hebben een specifieke reeks diensten ontwikkeld om je te helpen met de uitvoering van online marketing. Er is namelijk bijna altijd wel íets nodig op dat vlak.

Maatwerk

Tenslotte bieden we maatwerk voor specifieke vraagstukken op het gebied van marketing en innovatie. Neem in dat geval contact met ons op. Even bellen kan altijd!

Ons aanbod