Marketingplan in een dag

Marketingplan in een dag

Een compleet marketingplan voor de komende drie jaar.
Bel onsOfferte aanvragen

Voor wie?

Marketingplan in een dag is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers (tot ca. 15 medewerkers) die tijd en/of expertise tekort komen om het zelf te doen, maar wel graag gestructureerd en doelgericht aan de toekomst willen werken.

We hebben een variant van een week voor wat grotere ondernemingen of complexere situaties: je gaat bijvoorbeeld een nieuwe productlijn opzetten, een nieuwe markt betreden of je zit in een zeer concurrerende industrie. Ambitieuze ondernemers die grondig, maar ook snel en doortastend willen werken, houden van dit product.

"Vond het erg leuk om te doen en ik heb de toekomstplannen een stuk helderder voor de geest. Echt een aanrader!" - Allan Drent, mede-eigenaar Social Media Hulp.

Hoe ziet zo'n dag er uit?

We nemen je mee naar een inspirerende locatie, waar we uitstekend verzorgd worden en ongestoord kunnen werken. Tijdens de intensieve sessie word je al een stuk wijzer. We zetten in korte tijd flinke stappen.

Ochtend

Eerst bespreken we je ambities voor de wat langere termijn en bekijken we de huidige marketingmix. Daarbij zoomen we in op de doelgroep, je propositie, verdienmodel enz.

Middag

Na een heerlijke lunch formuleren we heldere doelstellingen en bepalen we concrete acties om die te behalen. Een planning, taakverdeling en inschatting van kosten en baten hoort daarbij.

Na afloop

Naderhand heb je (weer) helemaal zin om te ondernemen en de bedachte plannen in de praktijk te brengen. Wij doen vaak nog wat aanvullend onderzoek en zetten alles dan kort en krachtig op papier. Je kunt er meteen mee aan de slag!

Resultaat

Marketingplan in een dag

We maken een marketingplan op hoofdlijnen voor de komende drie jaar. Het resultaat is een beknopt en overzichtelijk document met daarin alle belangrijke aspecten van de marketingmix:

  • het aanbod,
  • de promotie,
  • het relatiebeheer,
  • de doelgroep,
  • het verdienmodel,
  • de benodigde middelen.

Uiteindelijk formuleren we concrete actiepunten waar je de volgende dag al mee aan de slag kunt. Je bepaalt natuurlijk zelf welke acties je zelf oppakt en wat je weer uitbesteedt.

Marketingplan in een week

In één intensieve week − reken op veel koffie en pizza − zetten we samen een driejarig marketingplan op. Alle strategische en tactische aspecten komen aan bod. We werken deze ver genoeg uit om meteen te implementeren. Je ontvangt een zeer compleet pakket met:

  • een strategiekaart,
  • een grote poster met meerjarenplanning,
  • een scheurkalender met concrete actieplannen.

Deze actieplannen kunnen betrekking hebben op eenmalige activiteiten, zoals een promotiecampagne, het ontwikkelen van een nieuwe website enz. of op het opzetten van structurele activiteiten, zoals een loyaliteitsprogramma, het verbeteren van een verkooptraject of het intensiveren van het relatiebeheer.

Vraag een voorbeeld aan

Voordelen

Prijs

Een marketingplan kost al gauw vele duizenden euro’s. En dan moet je ook nog eens weken of maanden op het resultaat wachten.

Het Marketingplan in een dag kost €1.500 (incl. alles, behalve BTW). Doordat we ons proces jarenlang hebben bijgeschaafd en geoptimaliseerd voor het mkb, kunnen we dit in één dag doen.

Marketingplan in een week bieden we aan voor €5.000 (excl. BTW). Als ondernemer ben je intensief betrokken, maar niet elke dag de hele dag.

Bel ons meteen
Neem contact op
Ot en Sien Westpoort

Andere producten

Laaghangend
fruit

Ontvang een duidelijk overzicht van verbetermogelijkheden in je marketingmix voor de korte termijn.

Eén dagdeel

€1.000 excl. BTW

Lees meer

Heerlijk: een heldere visie

Je hebt vast wel iets in je hoofd. Maar zet het nou eens op papier! Dat maakt het voor iedereen duidelijker.

Eén dag

€1.500 excl. BTW

Lees meer

Een missie met betekenis

Onmisbaar voor iedereen die vooruit wil. En het geeft ontzettend veel motivatie aan je team.

Eén dag

€1.500 excl. BTW
mits er een heldere visie is.

Lees meer

Je merk in een notendop

Je merk is de identiteit van je bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de kern van je merk en werken dat grafisch en krachtig uit.

Vanaf twee dagen

va. €3.000 excl. BTW
incl. visie en missie.

Lees meer