Nieuwe Kansen

Elke verandering biedt nieuwe kansen. Dat geldt ook voor de huidige situatie. Mendeleo heeft een stappenplan ontwikkeld om het mkb te helpen om deze kansen te zien, te selecteren en te benutten. Het doel is om nieuwe omzet te genereren. We bieden het stappenplan Nieuwe Kansen in verschillende vormen aan.

Vijf varianten

Met de eerste drie versies (Beknopt, Standaard en Op maat) kun je zelf aan de slag. Wij raden aan om dit samen met een aantal medewerkers te doen, maar het kan ook prima in je eentje. Bij de twee interactieve versies gaan we gezamenlijk op zoek naar nieuwe kansen.

Beknopt

Vind binnen één uur nieuwe kansen met de verkorte versie van ons stappenplan.

Gratis

Lees meer

Standaard

Ga zelf aan de slag met de volledige versie van ons stappenplan 'Nieuwe Kansen'.

€150 excl. BTW

Lees meer

Op maat

Ontvang een op maat gemaakt stappenplan voor jouw bedrijf en jouw sector.

€450 excl. BTW

Lees meer

Interactief

In twee interactieve workshops gaan we samen met het stappenplan aan de slag.

€1500 excl. BTW

Lees meer

Uitgebreid

Je krijgt een heel team van creatievelingen om je te helpen nieuwe kansen te ontdekken.

€4500 excl. BTW

Lees meer

MKB-vriendelijk

Eén van de kenmerken van Mendeleo is dat wij wetenschappelijk gevalideerde werkwijzen doorvertalen naar mkb-vriendelijke oplossingen. We maken de trajecten zo kort mogelijk, zodat je snel resultaat hebt en de kosten beheersbaar blijven. Bij het stappenplan Nieuwe Kansen doorloop je in enkele uren de volgende stappen:

  1. Analyseer je situatie.
  2. Bedenk ideeën.
  3. Bepaal acties.

Deze aanpak is gebaseerd op de innovatiemethodes van de TU Delft, wetenschappelijke literatuur over ondernemen tijdens recessies en onze eigen ervaring met het mkb. Vervolgens hebben we een flink aantal testuitvoeringen gedaan, voordat we het aanbod in de markt zetten.

Ervaringen met Nieuwe Kansen

"Een prachtige methode. Niet te ingewikkeld en toch zeer waardevol." Tjeerd Soer, eigenaar van Herberg Oer 't Hout (over de standaardversie).
"Deze workshop heeft ideeën opgeleverd waar we zelf nog niet aan hadden gedacht." Lucas Gerritzen, eigenaar van Pyrofoor de Amsterdam (over de interactieve versie).
"Als ondernemer ben je vaak druk in de weer met dagelijkse taken. Het stappenplan 'Nieuwe Kansen' helpt je op een no-nonsense manier te vertragen en het grote plaatje te bekijken. Het helpt je blinde vlekken en nieuwe kansen in kaart te brengen en dit direct te vertalen in concrete acties. Absoluut waardevol." Boudewijn Graveland, mede-eigenaar van The Branding Club (over de interactieve versie).
"Tijdens de coronatijd, hebben we met Mendeleo gekeken naar manieren om te diversifiëren binnen ons bedrijf. Het was heel leerzaam en inspirerend, omdat we mogelijkheden en potentie ontdekten bij de werknemers en het bedrijf zelf waarvan we het bestaan niet eens vermoedden. Merwin bracht tijdens de brainstorms en met zijn begeleiding het beste naar boven in ons allemaal en wist te verbinden en te enthousiasmeren. Naar aanleiding van de sessies, hebben we besloten om met Mendeleo als begeleiding op vaste maandelijkse basis door te gaan op de ingeslagen weg en de mogelijkheden tot werkelijkheid om te zetten." Esther Meppelink, mede-eigenaar van The Courtesan Club (over de interactieve versie).

Andere producten

Laaghangend
fruit

Ontvang een duidelijk overzicht van verbetermogelijkheden in je marketingmix voor de korte termijn.

Eén dagdeel

€1.000 excl. BTW

Lees meer

Marketingplan
in een dag

Hierin zetten we de grote lijnen voor de komende drie jaar uit. We hebben ook een gedetailleerde variant van een week.

Eén dag/week

€1.500 excl. BTW
€5.000 excl. BTW

Lees meer

Heerlijk: een heldere visie

Je hebt vast wel iets in je hoofd. Maar zet het nou eens op papier! Dat maakt het voor iedereen duidelijker.

Eén dag

€1.500 excl. BTW

Lees meer

Een missie met betekenis

Onmisbaar voor iedereen die vooruit wil. En het geeft ontzettend veel motivatie aan je team.

Eén dag

€1.500 excl. BTW
mits er een heldere visie is.

Lees meer

Je merk in een notendop

Je merk is de identiteit van je bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de kern van je merk en werken dat grafisch en krachtig uit.

Vanaf twee dagen

va. €3.000 excl. BTW
incl. visie en missie.

Lees meer