Uitblinker

Je merk
in een
notendop

Je merk is het gezicht van je bedrijf. En dan gaat het niet alleen om je huisstijl en je logo, maar vooral om de persoonlijkheid die het uitstraalt. Kortom, je hele identiteit.

Klanten, medewerkers en zelfs leveranciers gebruiken dat om te bepalen of ze met je willen werken. Samen gaan we op zoek naar de kern van je merk, bepalen we de positionering en werken dat uit op een overzichtelijke poster.

Voor wie?

Wij werken met ambitieuze ondernemers die hun uitstraling willen professionaliseren en/of nieuwe stappen met hun onderneming gaan zetten. Veel ondernemingen komen op dit punt als ze zo’n 7 - 12 medewerkers in dienst hebben, nieuwe markten gaan betreden of hun productaanbod uitbreiden. Ook voor B2B.

"Too many companies want their brands to reflect some idealised, perfected image of themselves. As a consequence, their brands acquire no texture, no character and no public trust." - Richard Branson

Resultaat

Een identiteit laat zich niet makkelijk in woorden vangen. Daarom creëren wij een brand sheet, een visueel overzicht met alle belangrijke aspecten van de merkidentiteit: natuurlijk de naam en het logo, maar ook de visie, missie, het oogmerk (ook bekend als purpose), positionering, kernwaarden en meer.

Een brand sheet kun je heel gemakkelijk intern en naar de buitenwereld toe communiceren. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld door iemand een website wilt laten bouwen, als je nieuwe mensen aanneemt of snel je bedrijf wilt introduceren.

Voorbeeld

Brand sheet Mendeleo

Voordelen

Een sterk merk:

Prijs

Voor een bestaande onderneming hoeven we geen naam en logo te bedenken en kost Je merk in een notendop jou en een paar sleutelfiguren uit het bedrijf twee dagen. De kosten bedragen dan €3.000 (excl. BTW).

Voor een compleet nieuw merk is het wat meer werk: bij een intensieve betrokkenheid van alle sleutelfiguren uit het bedrijf kunnen we dit in één week ontwikkelen. Je merk in een notendop kost dan €5.000 (excl. BTW).

Neem contact op
Ot en Sien Westpoort

Andere producten

Laaghangend
fruit

Ontvang een duidelijk overzicht van verbetermogelijkheden in je marketingmix voor de korte termijn.

Eén dagdeel

€1.000 excl. BTW

Lees meer

Marketingplan
in een dag

Hierin zetten we de grote lijnen voor de komende drie jaar uit. We hebben ook een gedetailleerde variant van een week.

Eén dag/week

€1.500 excl. BTW
€5.000 excl. BTW

Lees meer

Heerlijk: een heldere visie

Je hebt vast wel iets in je hoofd. Maar zet het nou eens op papier! Dat maakt het voor iedereen duidelijker.

Eén dag

€1.500 excl. BTW

Lees meer

Een missie met betekenis

Onmisbaar voor iedereen die vooruit wil. En het geeft ontzettend veel motivatie aan je team.

Eén dag

€1.500 excl. BTW
mits er een heldere visie is.

Lees meer